Word je eigen leider

Thuis en op het werk
Schaamteloos zelfhulpboek voor professionals
Over het boek

'Je pense, donc je suis', schreef Descartes in de zeventiende eeuw. En door na te denken veranderde onze maatschappij spectaculair. Maar terwijl we ruimteshuttles en robots ontwierpen en steeds efficiënter leefden, zagen we over het hoofd dat een mens veel meer is dan zijn bovenkamer.

Die evolutie heeft grote gevolgen: door de eenzijdige nadruk op de rede ervaren vele mensen leegte en stress. Zowel op hun werk als thuis worden ze geconfronteerd met torenhoge verwachtingen die niet waar te maken zijn. Voor hen is het dringend tijd om opnieuw voeling te krijgen met hun ware ik.

Door de juiste vragen te stellen, helpt dit boek je te ontdekken wie je bent, wat je drijft en waarvoor je staat. Zo ontwikkel je de nodige veerkracht om je leven zelf te regisseren, ook als het moeilijker gaat. Want pas als ons zijn en ons handelen op één lijn liggen, kunnen we op persoonlijk en professioneel vlak authentiek en succesvol zijn.

Chantal Smedts is ondernemer, trainer en gecertificeerd coach. Als zaakvoerders van Qlick focussen zij en Anneliese Monden in hun coachings en trainingen op authenticiteit, creativiteit en resultaatgerichtheid. Ze gaan hierbij steeds op zoek naar de juiste balans tussen innerlijke motivatie en dagelijks gedrag.

Anneliese Monden is juriste en gecertificeerd coach. Als zaakvoerders van Qlick focussen zij en Chantal Smedts in hun coachings en trainingen op authenticiteit, creativiteit en resultaatgerichtheid. Ze gaan hierbij steeds op zoek naar de juiste balans tussen innerlijke motivatie en dagelijks gedrag.

Technische info

EAN
9789401437264
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 17cm x 24cm
Verschijningsdatum: 09/05/2017
Afwerking: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina's: 200
Uitgever: LannooCampus