We love events

Een gedurfde kijk op marketing
Maak van je event ook een digitaal spektakel
Hiernaast kunt u, na registratie als docent, gratis enkele bestanden downloaden.


Klik hier en volg de online screencasts

Over het boek

Vandaag de dag nemen eventbezoekers deel aan twee events: het realtime-event, dit is de beleving van het werkelijke fysieke event, en het conversatie-event, dat volop leeft en roddelt in 't café www. Als eventmanager moet je dan ook in staat zijn deze twee events te managen.

In We Love Events toont Peter Decuypere je hoe je van het conversatie-event een succesvol en waardevol event maakt. Vanuit zijn eigen ruime ervaring en aan de hand van onderbouwde recente marketinginzichten brengt hij gevatte analyses van I Love Techno, Tomorrowland, Music for Life, Couleur Café en talrijke andere herkenbare cases. Dit boek toont je niet alleen welke opmerkelijke marketingverhalen er achter deze events schuilgaan, maar ook hoe je je eigen conversatie-event succesvol in de markt kunt zetten.

We Love Events biedt direct inzetbare methodes en is een must voor iedereen die van events houdt, als manager, als marketeer of als eventbezoeker.


Peter Decuypere is founding father van onder meer het bekende festival I Love Techno in Gent en de internationaal vermaarde club Fuse in Brussel.
Behalve marketingconsultant is hij ook docent Eventmarketing en Eventmanagement aan de Karel de Grote-Hogeschool Antwerpen.

Registreer als docent om toegang te krijgen tot deze downloads.

Technische info

EAN
9789401421867
Beschikbaar: Tijdelijk uit voorraad
Formaat: 17cm x 24cm
Verschijningsdatum: 06/01/2015
Afwerking: Paperback
Druk: 5
Aantal pagina's: 328
Uitgever: LannooCampus