Vitale schoolleider, vitaal schoolteam

Effectief en energiek leidinggeven en leren
Praktische tips en handvatten om het beste uit je onderwijsteam en je leerlingen te halen.
Over het boek

Aan schoolleiders worden hoge eisen gesteld. Dit boek stelt je in staat je vitaliteit als schoolleider te verhogen, zodat je effectief en energiek kunt leidinggeven en leren. Het staat boordevol  praktische tips en handvatten waarmee schoolleiders het beste uit zichzelf, hun onderwijsteam en hun leerlingen kunnen halen.
Het boek begint met een bespreking van diverse onderwerpen waar schoolleiders tegenaan lopen in het dagelijkse werk, zoals prioriteiten stellen en communicatie met het team, ouders en leerlingen. In deel twee wordt de unieke VITAAL-methode uitgelegd. Zes simpele stappen bieden je de kans je vitaler te voelen en energieker te zijn, zowel op het werk als daarbuiten!
De verhalen uit de praktijk, gecombineerd met toegankelijke theorie en vele oefeningen maken Vitale schoolleider, vitaal schoolteam een onmisbaar boek voor (school)leiders die hun eigen vitaliteit, die van hun team en van hun leerlingen willen verhogen.

Ron van der Vlist is vitaal coach, auteur, trainer & adviseur. Vanuit zijn onderneming TriCee heeft Ron meer dan 1.000 personen geholpen met het in kaart brengen en optimaliseren van hun vitaliteit.

www.tricee.nl

Technische info

EAN
9789401410069
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 17cm x 24cm
Verschijningsdatum: 03/04/2013
Afwerking: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina's: 192
Uitgever: LannooCampus