Top of your mind. Beslissen in een VUCA-wereld

Over het boek

Technologie verleidt ons continu met nieuwe beelden en berichten. Die innovatie maakt onze wereld meer dan ooit VUCA; volatile, uncertain, complex en ambiguous. De gevolgen zijn angst, stress, burn-out ... Ons brein dreigt zich te verliezen in alle prikkels die steeds sneller op ons afkomen.

De VUCA-wereld kunnen we niet afremmen, maar de neurowetenschap bewijst dat je brein zich aan deze wereld kan aanpassen. Willen we dat bereiken, dan denken we het best alternatiever. Dat is het uitgangspunt van de reeks Top of your mind.

Beslissen in een VUCA-wereld leert je op een bevattelijke manier je brein begrijpen en positief manipuleren. Zo ontwikkel je meer veerkracht en word je opnieuw meester over je keuzes en over de manier waarop je in het leven staat.

Isabelle Hoebrechts heeft twintig jaar bedrijfs- en managementervaring, is management director voor de Benelux bij het Institute of NeuroCognitivism en gedelegeerd bestuurder van 361°. Ze is gevormd in de Neurocognitieve en Gedragsmatige Methode (N.G.M.).

Ann Caroline Roymans is kinesitherapeut, psycho-pedagogisch consulent, cognitief therapeut, personal coach en expert in de Neurocognitieve Methode. Momenteel werkt ze bij 361 en INC als trainer. Daarnaast runt ze het revalidatiecentrum YCOC en het trainingscentrum YLOC.

Technische info

EAN
9789401441919
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 17cm x 24cm
Verschijningsdatum: 25/04/2017
Afwerking: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina's: 160
Uitgever: LannooCampus