Technische bedrijfsvoering

Het basiswerk operations management
Over het boek

Technische bedrijfsvoering of operations management is verantwoordelijk voor het efficiënt verloop van operaties in een bedrijf, en bepaalt daarom het organisatorisch kader waarbinnen kaderleden moeten opereren. Een basiskennis in de technische bedrijfsvoering is daarom een absolute meerwaarde. Dit handboek focust op de belangrijkste componenten van operations management.

De aandacht gaat naar een aantal belangrijke technische en functionele probleemgebieden en de bijhorende beheertechnieken, waaronder logistieke processen en productiestructuren. Daarnaast gaat het boek dieper in op Integrale Kwaliteitszorg, een concept dat binnen elke bedrijfscontext niet meer weg te denken is. Met deze beknopte, maar toch diepgaande thematiek, is Technische bedrijfsvoering een grondslag voor studenten en professionals die zich in operations management willen bekwamen.

Dit werk sluit aan bij het handboek Bedrijfskunde en ondernemen waarin een aantal basisbegrippen van ondernemerschap en bedrijfskunde belicht worden.

over : 

Ludo Gelders is emeritus gewoon hoogleraar aan de Faculteit Ingenieurswetenschappen van de KU Leuven.

Dirk Cattrysse is gewoon hoogleraar aan de Faculteit Ingenieurswetenschappen van de KU Leuven.

Technische info

EAN
9789401439008
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 17cm x 24cm
Verschijningsdatum: 13/09/2016
Afwerking: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina's: 136
Uitgever: LannooCampus