Succes met de zaak verzekerd

Het businesskompas van Geert Dehouck
Gegarandeerd succes voor elke ondernemer
Over het boek

Het staat buiten kijf: succes is geen toeval. Het is het resultaat van een constante, intelligente inspanning. Wil je succesvol zakendoen en vooruit geraken, dan zul je uiterst veelzijdige inzichten moeten verwerven en beheersen. De kunst bestaat erin om talrijke slimme ideeën en vaardigheden te verweven tot één sterk geheel.

Succes met de zaak verzekerd is een handige en inspirerende gids voor alle zakenmensen,
managers en ondernemers die een succesvolle zaak of een krachtig bedrijf willen leiden. Auteur Geert Dehouck reikt je een onmisbaar kompas aan op basis van de belangrijkste zakelijke do's en don'ts.

Het BusinessKompas stimuleert je om visie, missie en strategie te mixen, met succes als resultaat. Alle adviezen, ervaringen, reflectievragen en citaten maken dit boek tot het standaardwerk voor succesvol ondernemerschap, zowel voor kleine zelfstandigen als grotere bedrijven.

Geert Dehouck is Commercieel & Marketing Directeur bij D.A.S.-België. Zijn expertise werd al meermaals bekroond. Hij is gastdocent aan zeven hogescholen en een veelgevraagd spreker op lezingen, congressen en trainingen, zowel in binnen- als buitenland. Meer dan 65.000 deelnemers volgden zijn seminars.

Technische info

EAN
9789401418294
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 18cm x 25cm
Verschijningsdatum: 02/09/2014
Afwerking: Paperback
Druk: 2
Aantal pagina's: 218
Uitgever: LannooCampus