Standaard SQL

Basisboek
Een theorie- en praktijkboek over de standaard sql-instructies, met vele voorbeelden en oefeningen
Hiernaast kunt u, na registratie als docent, gratis enkele extra oefeningen downloaden.
Over het boek

Standaard Sql is een toegankelijk theorie- en praktijkboek over veelvoorkomende standaard sql-instructies die de basis vormen van heel wat sql-daliecten. Om de taal op een eenvoudige manier onder de knie te krijgen, worden de instructies steeds in combinatie met het select-commando toegelicht. Zo is het achteraf gemakkelijker om op een snelle en overzichtelijke manier de instructies update, insert, delete, create-, alter- en drop table te leren gebruiken. Het boek bevat zowel eenvoudige als meer complexe oefeningen, samen met de type-oplossingen. Zo kan je de aangeleerde vaardigheden achteraf eenvoudig toetsen. Standaard Sql is een overzichtelijk basiswerk voor studenten informatica in het secundair en hoger onderwijs, en een helder naslagwerk voor iedereen die actief is in de IT-sector.


Bij dit boek horen extra oefeningen. De opgaven en de oplossingen zijn enkel beschikbaar voor docenten die dit handboek als cursusmateriaal. De oefeningen kunt u downloaden via www.lannoocampus.be.

over : 
Peter Spaas is informaticus. Hij bouwde een loopbaan uit in de overheidssector, waarbij het beheren van data in de ruime zin van het woord een van zijn taken is. Daarnaast is hij ook lector 'programmeren en databanken' in het hoger en volwassenenonderwijs.

Extra voor docenten

Registreer als docent om toegang te krijgen tot deze downloads.

Technische info

EAN
9789081516310
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 17cm x 24cm
Verschijningsdatum: 28/09/2010
Afwerking: Paperback
Druk: 2
Aantal pagina's: 176
NUR Omschrijving: Programmeertalen
Uitgever: LannooCampus