Slim interviewen

Schat attitudes van mensen juist in voor een beter resultaat
Ontdek wie écht voor je zit
Klik hier voor een podcast over 'Slim interviewen'
Over het boek

Organisaties die mensen met de juiste attitudes aantrekken en behouden, werken beter

In het moderne hr-beleid stoot het competentiedenken meer en meer op grenzen. Zeer competente medewerkers blijken dan toch niet altijd de geknipte personen te zijn en competenties zijn sneller dan ooit verouderd. Er schort soms wat op het vlak van attitudes en de fit met de bedrijfscultuur is er niet altijd.

Wanneer we onze organisaties willen heruitvinden, hebben we betere instrumenten nodig om mensen op de juiste plek te krijgen. Het juist inschatten van attitudes vormt dan ook de hoeksteen van het rekruterings- en coachingsbeleid van de toekomst. Attitudes voorspellen beter of iemand zal passen in een toekomstige job en of die het werk graag zal doen.

Slim interviewen maakt je via een snelle en praktische methode een specialist in het inschatten van iemands attitudes. En je leert jezelf ook beter kennen.

Dit boek bevat interviews met onder meer:
- Adil El Arbi (filmmaker)
- Inge Vervotte (voorzitter dagelijks bestuur Emmaüs)
- Fons Leroy (gedelegeerd bestuurder vdab)

Wim Thielemans is expert in de wereld van werk. Al twintig jaar herkent hij trends om de werkplek van de toekomst te creëren. Organisaties zoals Delhaize, DuPont, EY, HP, het Belgische Ministerie van Financiën en Securitas huren hem in voor zijn werkbare oplossingen. Hij introduceerde als eerste Jobcrafting en Teamcrafting in België.

Technische info

EAN
9789401429368
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 17cm x 25cm
Verschijningsdatum: 01/12/2015
Afwerking: Paperback
Druk: 2
Aantal pagina's: 252
Uitgever: LannooCampus