Six Batteries of Change

Laad je bedrijf op voor verandering
Hoe futureproof is jouw onderneming?
Over het boek

In tijden van disruptie is het cruciaal om verandering juist te managen. Maar de kans op mislukking blijft ontzettend hoog.

Six Batteries of Change biedt een verrassend eenvoudig model voor meer effectieve verandering. Gebaseerd op het idee van zes batterijen die volledig opgeladen moeten zijn om de beste resultaten te bekomen, identificeren de auteurs zes punten in organisaties die extra energie verdienen.

Het toont je hoe de verschillende 'batterijen' op te laden, maar ook hoe je die energie kan inzetten om transformatiecompetenties te ontwikkelen die je organisatie nog wendbaarder maken.

Een grondig onderbouwd model, toegankelijk uitgelegd en rijk geïllustreerd met talrijke cases, zet elke organisatie op weg naar duurzame verandering.

Peter De Prins is Professor of Management Practice in Change Management, Coaching en Leiderschap aan Vlerick Business School.


Peter De Prins is Professor of Management Practice in Change Management, Coaching and Leadership at Vlerick Business School.

 

over : 

Geert Letens is docent Management aan de Koninklijke Militaire School en trainer voor diverse Fortune Global 500-bedrijven.


Geert Letens is Lecturer in Management at the Royal Military Academy and Trainer for various Fortune Global 500 companies.

Kurt Verweire is Associate Professor Strategic Management en Partner aan Vlerick Business School.


Kurt Verweire is Associate Professor in Strategic Management and Partner at Vlerick Business School.

Technische info

EAN
9789401447188
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 18cm x 24cm
Verschijningsdatum: 21/12/2017
Afwerking: Gekartonneerd
Druk: 5
Aantal pagina's: 304
NUR Omschrijving: Management algemeen
Uitgever: LannooCampus