Reinventing Organizations - Geïllustreerde versie

De leidende principes uitgelegd
Over het boek

Méér betekenis en zingeving op het werk. Het kan! Dit is de optimistische boodschap in Reinventing Organizations, de managementbestseller die mensen over heel de wereld aanzet tot actie. Cyaan organiseren is in korte tijd een begrip geworden. Praktijkvoorbeelden van succesvolle cyane organisaties tonen aan dat we organisaties op een heel nieuwe manier kunnen vormgeven. Het boek inspireert duizenden organisaties die méér betekenis en bezieling willen brengen in hun organisatie. Het biedt praktische handvatten voor hedendaagse vormen van organiseren, leiden en mens-zijn.

Reinventing Organizations raakt een groot publiek wereldwijd, maar niet iedereen heeft de tijd voor het lezen van een 400 pagina's dik managementboek. Deze geïllustreerde versie bevat de kernideeën van het originele boek en deelt veel van de praktijkverhalen op een levendige manier. De ideale verhouding van tekst en krachtige illustraties zorgt ervoor dat je het boek in één zit uitleest.

Frederic Laloux is een expert in alternatieve vormen van management. Zijn boek Reinventing Organizations kende wereldwijd succes en inspireert talloze bedrijven, non-profits, scholen en ziekenhuizen. Hij is een veelgevraagd spreker en adviseur van leiders die hun organisaties fundamenteel willen wijzigen. Bewust brengt hij veel tijd door met zijn gezin, dicht bij de natuur.

Technische info

EAN
9789082347715
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 19cm x 25cm
Verschijningsdatum: 25/10/2016
Afwerking: Integraalband
Druk: 7
Aantal pagina's: 172
NUR Omschrijving: Personeel en Organisatie
Uitgever: LannooCampus