Reinventing Organizations

Dé moderne managementklassieker
Over het boek

Moderne organisaties lijken vast te zitten in een verouderd stelsel. Werknemers raken gedemotiveerd, ondernemers zoeken naar een ander soort management, vertrouwde modellen schieten tekort. Kunnen we op die manier eigenlijk nog wel verder?

Reinventing organizations biedt een antwoord. Het boek laat zien hoe we aan het begin staan van een nieuw tijdperk. Daarin dragen belangrijke doorbraken bij aan een diepere voldoening voor management, medewerkers en klanten. Hoe breng je je eigen authenticiteit terug in je werk? Hoe eenvoudig kan een organisatie weer zijn? Wat kun je bereiken door met een gezamenlijk en breed gedragen doel te werken?

Met een veelvoud aan praktijkvoorbeelden en inspirerende getuigenissen biedt Reinventing organizations een venster op de organisatie van de toekomst. Dit boek is een aanrader voor wie nieuwe manieren van werken en leven wil begrijpen en combineren. Een theoretische en praktische handleiding voor wie de kracht van vrijheid, vertrouwen en wendbaarheid optimaal wil benutten.


Frederic Laloux is een expert in alternatieve vormen van management. Zijn boek Reinventing Organizations kende wereldwijd succes en inspireert talloze bedrijven, non-profits, scholen en ziekenhuizen. Hij is een veelgevraagd spreker en adviseur van leiders die hun organisaties fundamenteel willen wijzigen. Bewust brengt hij veel tijd door met zijn gezin, dicht bij de natuur.

Technische info

EAN
9789082347708
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 19cm x 25cm
Verschijningsdatum: 29/09/2015
Afwerking: Integraalband
Druk: 7
Aantal pagina's: 390
NUR Omschrijving: Personeel en Organisatie
Uitgever: LannooCampus