Ontdek je passie en talenten

Droom-doe-boek voor jongeren
Help jongeren hun talenten te ontdekken en dromen waar te maken
Over het boek

Je kent vast wel de bordjes met teksten over het volgen van je eigen dromen.
Hartstikke leuk! Alleen ... niemand vertelt erbij hoe je dat moet doen. Het Droom-doe-boek Ontdek je passie en talenten helpt je via een stappenplan je dromen te ontdekken en ze waar te maken.
Ontdek:
Wie je bent
Wat je het liefst doet (je passie)
Wat je het best kunt (je talenten)
Hoe je hiervoor leert kiezen (navigeren)

Het stappenplan in dit Droom-doe-boek helpt je keuzes te maken, samen te werken, doelen te stellen en deze stap voor stap te bereiken. Op die manier kun je jouw unieke bijdrage leveren door te doen wat je het liefst doet en wat je het best kunt. Als je leert kiezen vanuit je hart, vind je vanzelf je plek in de wereld.

'Dit zou elk kind moeten doen. Ontdekken wat je dromen zijn en leren hoe je ze kunt waarmaken! Een heel helder boek, met humor geschreven en inspirerend.'
FRANCINE OOMEN

Chantal Trigallez is leerprogramma-ontwikkelaar, schrijfster en directeur van het Talenten Theater, een talent-ontwikkelingsschool gebaseerd op expressievakken, creatie en co-creatie. Zij geeft internationaal lezingen en trainingen over zinvol leren en begeleidde honderden kinderen en jongeren bij het ontdekken van hun talenten en dromen en de realisatie hiervan.

Technische info

EAN
9789401438292
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 17cm x 24cm
Verschijningsdatum: 20/09/2016
Afwerking: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina's: 104
NUR Omschrijving: Onderwijs algemeen
Uitgever: LannooCampus