No Way

Vertrouwen, integriteit, nederigheid. Big Bad Boss era is over
De aarde zal overleven, ook zonder ons. Kunnen we ons veroorloven om steeds dezelfde fouten te blijven maken? Kunnen we ons veroorloven om altijd maar aan onszelf te blijven denken?
Over het boek

De leiders van morgen zijn de kleuters die vandaag in de zandbak spelen. De zorg voor een goed leiderschap start bij de opvoeding van de nieuwe opkomende generatie. We hebben toekomstige leiders nodig met een sterke emotionele, mentale en spirituele intelligentie. Leiders die zich laten leiden door nieuwe drijfveren: vertrouwen, integriteit en nederigheid.

'Het werkt niet meer om dezelfde dingen op een andere manier te doen. Het is nu tijd voor een echte verandering en ja, een omelet kan je niet maken zonder eieren te breken. Maar zoals Bruno sprekend weergeeft, zijn de succesvolle leiders van morgen diegenen die durven inspelen op de kracht van verscheidenheid! Er is hoop!'
Saskia Van-Uffelen, CEO Bull en CSB Consulting

'Dit boek is een wake-up call voor iedere leider: de wereld verandert en wij zullen mee veranderen of onszelf buiten spel zetten. Hij doet dit op een speelse en uitdagende manier maar steeds met veel liefde voor het onderwerp : welke uitdagingen en kansen zijn er voor leiders vandaag en morgen?'
Dirk De Clippeleir, Algemeen Directeur Ancienne Belgique

Bruno Rouffaer is socioloog en heeft meer dan 20 jaar ervaring als internationaal management consultant. Hij is een veelgevraagd spreker en begeleidt workshops en trainingsprogramma's in binnen en buitenland.

Bruno Rouffaer is sociologist with more than 20 years of experience as an international management consultant. He is much in demand as a speaker and organizes workshops and training programmes on the themes of leadership and coaching, both at home and abroad.

 

Technische info

EAN
9789401408158
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 18cm x 24cm
Verschijningsdatum: 19/03/2013
Afwerking: Integraalband
Druk: 1
Aantal pagina's: 152
NUR Omschrijving: Leidinggeven, coachen
Uitgever: LannooCampus