Netwerken

Praktijkboek installatie, configuratie en troubleshooting
Thuis- en bedrijfsnetwerken aanleggen doe je zo!
Hiernaast kunt u, na registratie als docent, gratis enkele bestanden downloaden.
Over het boek

Wat is een netwerk? Ga aan de slag met kabels, switches en routers. Netwerken biedt een heldere beschrijving van de installatie en configuratie van je eigen netwerk. Daarbij ligt de focus op het configureren van een klein netwerk, dat eventueel kan worden uitgebreid naar een groot professioneel bedrijfsnetwerk. Met dit boek kun je als ICT'er zowel een thuisnetwerk als een bedrijfsnetwerk installeren en configureren. Hoe je een netwerk opstelt, wordt duidelijk beschreven aan de hand van de essentiële theoretische achtergrond, duidelijk omschreven stappen, voorbeelden én illustraties. Bijgevolg is Netwerken uiterst toegankelijk. Het leent zich dan ook uitstekend tot zelfstudie.


Bij het boek horen kant-en-klare PowerPoint-presentaties voor docenten ICT die het boek gebruiken als cursusmateriaal. U kunt deze documenten gratis downloaden via www.lannoocampus.be.

Gunther Van Bleyenbergh is informaticus. Hij heeft vele jaren ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en in het onderwijs. Van Bleyenbergh werkt ook als netwerkbeheerder en test nieuwe netwerktechnologieën.

Extra voor docenten

Registreer als docent om toegang te krijgen tot deze downloads.

Technische info

EAN
9789401403139
Beschikbaar: Tijdelijk uit voorraad
Formaat: 17cm x 24cm
Verschijningsdatum: 07/08/2012
Afwerking: Paperback
Druk: 2
Aantal pagina's: 176
Uitgever: LannooCampus