MYmind Mijn mindfulness-aandachtsboek

Geen pillen maar chillen
Over het boek

Iedereen is wel eens druk en doet wel eens dingen zonder erbij na te denken. Als iets heel saai is, is het heel normaal dat je het moeilijk vindt om je aandacht erbij te houden. Maar ben je iedere dag heel druk? Heb je vaak moeite je te concentreren en af te maken waar je mee bezig was? Doe je soms dingen zonder er vooraf over na te denken (of vinden anderen dat)? Daar zul je vast wel eens last van hebben!

MYmind is een aandachtstraining die je, samen met je ouders en andere kinderen of jongeren kunt volgen om je concentratie te verbeteren en rustiger te worden. Dit mooi geïllustreerde werkboek bevat meditaties, yoga en andere oefeningen.

Prof. Dr. Susan Bögels is psychotherapeut, cognitief gedragstherapeut en hoogleraar Family Mental Health en Mindfulness aan de Universiteit van Amsterdam. Ze werkt als mindfulnesstrainer en -opleider bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam, en traint over de hele wereld professionals in MYmind. Bögels is initiatiefnemer van UvA minds, Academisch Behandelcentrum voor Ouder en Kind, en auteur van vele boeken en protocollen over preventie en behandeling van psychopathologie bij kinderen en hun gezin.

Technische info

EAN
9789401438346
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 17cm x 24cm
Verschijningsdatum: 17/12/2019
Afwerking: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina's: 96
NUR Omschrijving: Psychologie algemeen
Uitgever: LannooCampus