Mijn baas kiest voor mijn talent

Hoe verbind je talenten van mensen met excellente resultaten?
Naar schitterende resultaten met gelukkige werknemers
Over het boek

Elk bedrijf is op zoek naar talent. Maar de betekenis die aan 'talent' wordt gegeven, verschilt erg van organisatie tot organisatie. Mijn baas kiest voor mijn talent reikt de handvatten aan om meteen met talent in je organisatie aan de slag te gaan. Daarbij putten de auteurs uit de inzichten van jarenlang veldwerk bij uiteenlopende organisaties in de profit- en non-profitsector.

Deze herziene editie is volledig in lijn met de online tool op www.mytalentbuilder.com. Daarmee ontdek je gemakkelijk het talentenprofiel van elke medewerker en leer je hoe je dat op de beste manier kunt inzetten in jouw organisatie. De ideale methode om in te schatten hoe medewerkers in een team elkaar kunnen versterken.

Online tool op www.mytalentbuilder.com

over : 

Luk Dewulf is pedagoog, talent- en burn-out coach. In zijn werk zoekt hij op alle mogelijke manieren hoe hij kracht kan losmaken en ontwikkelen bij individuen en organisaties. Hij verdiepte zich in positieve psychologie en talentontwikkeling en is een veel gevraagd spreker in binnen- en buitenland.
www.kiezenvoortalent.be
www.voorkomenvanburnout.be
luk@kiezenvoortalent.be

Peter Beschuyt is pedagoog en adviseur bij Kessels & Smit, The Learning Company. Als procesbegeleider en adviseur ondersteunt hij organisaties en scholen bij de ontwikkeling en implementatie van een talentgericht beleid.

Technische info

EAN
9789082542233
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 17cm x 24cm
Verschijningsdatum: 22/11/2016
Afwerking: Paperback
Druk: 4
Aantal pagina's: 192
Uitgever: LannooCampus