Levenswiel

Ontdek je waarden als sleutel tot bewuste loopbaan- en levenskeuzes
Op ontdekkingstocht naar je persoonlijke waarden
Over het boek

Wat zijn mijn drijfveren?
Wat zijn mijn kernwaarden?
Wat motiveert me?
Waar sta ik voor?
Welke emoties geven kleur aan mijn overtuigingen?
Hoe kunnen mijn waarden mijn acties bepalen?
Wat is er echt belangrijk voor me?

Je persoonlijke waarden zijn een essentieel onderdeel van elk facet van je leven, of het nu gaat om je persoonlijke situatie of je werkleven. Pas als je je bewust bent van de waarden die voor jou het belangrijkste zijn, kun je grip krijgen op je persoonlijkheid en echt actie ondernemen om te worden wie je bent.

Deze toolbox is een must als je als leidinggevende meer aandacht wil schenken aan het belang van waarden in je bedrijf. De doelen die je stelt aan het bedrijf en aan je medewerkers, moeten immers gebaseerd zijn op de juiste waarden om succesvol te zijn.

Met deze toolbox en de bijbehorende kaartenset ontdek je door praktische opdrachten hoe al je keuzes en beslissingen door je waarden beïnvloed worden. Dat kan alleen, via samenwerking in je team of met andere collega's. Je leert zo je waarden definiëren, maar ook hoe je ze met anderen bespreekt of actie onderneemt. Bovenal ontdek je hoe ze een leidraad voor je keuzes kunnen vormen, elke dag opnieuw.

over : 

Marleen Boen is een van de pioniers van het professionele coachen in België. Ze is medeoprichter van The Coaching Square, het eerste drietalige coachingsbedrijf in België dat door de International Coaching Federation (ICF) erkend werd voor haar certificatieprogramma ROOT-GROW. Marleen begeleidt kmo's, mkb’s en multinationals bij het implementeren van een coaching- en feedbackcultuur.

Katrin Van Bladel begeleidt al bijna tien jaar managers in hun zoektocht naar zingeving en biedt een klankbord voor mensen die een carrièrebocht willen maken.

Annelies Quaegebeur is expert in loopbaanbegeleiding en legt de nadruk op hoe belangrijk het is om waarden een juiste plaats op je levens- en werkpad te geven.

Technische info

EAN
9789401441926
Beschikbaar: Tijdelijk uit voorraad
Formaat: 19cm x 26cm
Verschijningsdatum: 24/01/2017
Afwerking: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina's: 200
NUR Omschrijving: Leidinggeven, coachen
Uitgever: LannooCampus