Leren. Hoe? Zo!

Neem je leerproces in eigen handen en haal meer uit je brein
Over het boek

- Upgrade je geheugen
- Hoe word je een goede timemanager?
- Reken af met faalangst
- Hoe word je een examenexpert?

Nieuwe editie van hét standaardwerk over leren, boordevol tips om zo efficiënt mogelijk te studeren. Leerkrachten, studiecoaches, adolescenten en ouders kunnen in dit boek terecht voor alles wat ze willen weten over leren leren.. Leren. Hoe? Zo! is een handig zapboek om jezelf een doeltreffend leerpatroon aan te meten en je leren in eigen handen te nemen.
Leren. Hoe? Zo! is een handig zapboek dat jongeren op een wetenschappelijk onderbouwde manier wil helpen om een gepaste studiemethode te vinden en hun leren in eigen handen te nemen. Het boek bevat twee delen die elkaar perfect aanvullen. In 'Goed om te weten' gaat de auteur dieper in op hoe je brein en geheugen functioneren, wat het belang is van intelligentie en welke fysieke en mentale factoren een invloed hebben op je leerproces. In 'Aan de slag' kom je vervolgens te weten welke vaardigheden je onder de knie moet hebben om optimaal aan de slag te gaan tijdens de les, het verwerken van de leerstof en de examens.

Tommy Opgenhaffen is licentiaat Germaanse Talen Hij heeft een ruime ervaring als leerkracht, studiecoach en verantwoordelijke van het opleidingscentrum Docentes-Campus en Leren.Hoe?Zo! Tommy verzorgt nascholingen en lezingen over leren en digitale tools, zowel voor leerkrachten als voor ouders.

Technische info

EAN
9789401408271
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 17cm x 24cm
Verschijningsdatum: 09/07/2013
Afwerking: Paperback
Druk: 6
Aantal pagina's: 337
NUR Omschrijving: Onderwijs algemeen, Didactiek
Uitgever: LannooCampus