Lead Plants

Vlaamse koplopers in multinationale bedrijven
Vlaamse bedrijven, internationale koplopers
Over het boek

Een nieuwe industriële evolutie dient zich aan. Multinationale ondernemingen voeren structurele maatregelen door en de West-Europese vestigingen staan onder zware druk. Hoe kun je in dat klimaat als Vlaamse manager de concurrentie blijven aangaan?

Het antwoord is: transformeren tot Lead Plant. Een Lead Plant verwerft een doorslaggevende positie op basis van de kennis en vaardigheden die hij zelf ontwikkelt. Het vermogen om zich te onderscheiden maakt de vestiging onmisbaar in haar concern.

Dit boek volgt het traject van succesvolle Vlaamse Lead Plants en toont hoe ze begrippen als lokale verankering en toegevoegde waarde nieuw leven inblazen. Aan de hand van scherpe analyses en inspirerende getuigenissen ontrafelt Lead Plants de spelregels van de moderne industrie.

Nadia Werkers is manager Platform Industrie bij Voka Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. Voordien bekleedde ze meerdere jaren managementposities in een multinationaal bedrijf. Als adviseur coachte ze tal van kmo's doorheen hun innovatietrajecten.

over : 

Rudy Martens is decaan van de Faculteit Toegepaste Economische Wetenschappen van de Universiteit Antwerpen. Hij doceert in het domein van algemeen en strategisch management. Zijn onderzoek focust op strategieprocessen, strategievorming en competence-based management.

Technische info

EAN
9789401426589
Beschikbaar: Tijdelijk uit voorraad
Formaat: 17cm x 24cm
Verschijningsdatum: 16/06/2015
Afwerking: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina's: 200
NUR Omschrijving: Management algemeen
Uitgever: LannooCampus