Kredietverzekering

Mijn bedrijf goed verzekerd?!
Wie beslist over uw kredietwaardigheid?
Over het boek
De kredietverzekeringssector is nog niet echt bekend bij het grote publiek en dat maakt de sector net zo onbemind. Toch heeft kredietverzekering een enorme impact op de bedrijfsliquiditeit en is de bedrijfswereld zich daar niet altijd van bewust. Daarom roept Kredietverzekering op tot een beter begrip van de kredietverzekeringsactiviteiten en een betere communicatie met de bedrijfswereld. Zo kunnen heel wat frustraties vermeden worden. In Kredietverzekering krijgt u een helder overzicht van de belangrijkste kenmerken van kredietverzekering. Het boek spitst zich vooral toe op privékredietverzekeringen en hun commerciële, financiële en economische belang. Op een toegankelijke manier komt de specifieke kredietverzekeringsterminologie aan bod. Compleet met tal van praktische voorbeelden. Kredietverzekering is verplichte lectuur voor kleinere bedrijven en kmo's die op zoek zijn naar de essentiële informatie over kredietverzekeringen.
over : 

Paul Becue studeerde Rechten, Toegepaste Economische Wetenschappen en Politieke en Sociale wetenschappen. Hij is General Manager van de informatiemaatschappij bij kredietverzekeraar Euler Hermes Belgium.

Paul Becue studied law, applied economic sciences and political and social sciences. He is Head of Information at Euler Hermes Belgium.

Technische info

EAN
9789020998559
Beschikbaar: Tijdelijk uit voorraad
Formaat: 18cm x 25cm
Verschijningsdatum: 27/09/2011
Afwerking: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina's: 232
Uitgever: LannooCampus