Ken jezelf, coach jezelf

Meer regie over je leven en relaties
Op verkenningstocht door de psychologie van het Zelf

Met oefeningen, voorbeelden en vragen ter overdenking
Voor het bestellen van een gesigneerd exemplaar en achtergrondinformatie over het boek en de auteur, ga naar www.ellenevenhuis.nl
Over het boek

Dit boek leert je op praktische wijze zelf de regie in handen te nemen voor de omgang met jezelf én met anderen, op het werk, met vrienden of thuis. Om te snappen hoe je deze relaties vormgeeft, moet je eerst naar jezelf kijken.

Loop je jezelf voorbij, of ben je niet in beweging te krijgen? Waarom zit de ene keer in je leven alles mee en voel je je in balans, terwijl op andere dagen alles tegenzit en je jezelf niet in evenwicht voelt? In hoeverre beïnvloeden bepaalde gebeurtenissen en bijbehorend gedrag elkaar?  
Ken jezelf, coach jezelf vergroot de kennis over jezelf en geeft op een toegankelijke manier een blauwdruk van je eigen psychisch functioneren.

Aan de hand van heldere tekeningen en toegankelijke teksten wordt in vier delen inzichtelijk gemaakt hoe je psychologisch in elkaar zit. Een eenvoudig stap-voor-stap-model leert je op luchtige wijze met jezelf aan de slag te gaan aan de hand van talrijke oefeningen, voorbeelden en vragen.

Ellen Evenhuis is coach/counselor op het gebied van leiderschap en loopbaanvraagstukken tot inspiratie en zingeving en geeft daarnaast mindfulnesstrainingen.

Technische info

EAN
9789401426077
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 16cm x 22cm
Verschijningsdatum: 19/05/2015
Afwerking: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina's: 120
NUR Omschrijving: Psychologie algemeen
Uitgever: LannooCampus