Ik was een schaap

Je bent een schaap. Stop met volgen en ga je eigen weg
Over het boek

Jef Staes neemt je mee in een uitdagend verhaal over Schapen en Smarts. Het is een verhaal over hoe we als mens kunnen veranderen in een passieloos Schaap of een gepassioneerde Smart. Het onderwijs en organisaties zijn erin geslaagd om ganse generaties leerlingen en medewerkers te veranderen in passieloze, pensioenzoekende schapen. Hoe is het zo ver kunnen komen? Het ligt allemaal aan de boekdrukkunst! Een van de grootste ontdekkingen uit onze geschiedenis heeft ervoor gezorgd dat onze organisaties onvoldoende innovatief vermogen hebben, onvoldoende competitief zijn en niet duurzaam kunnen innoveren.

Ik was een schaap is een confronterend pleidooi voor een van de meest ingrijpende veranderingen in de organisatie van onderwijs en ondernemingen, het verwijderen van omheiningen: diploma's, functies en pensioenen. Een bedreiging voor velen, maar een opportuniteit voor degenen die geen schaap meer willen zijn. En daar ben jij toch ook bij?

www.redmonkey.be

over : 
Jef Staes is auteur en architect op het gebied van lerende en innovatieve organisaties. Hij ontwikkelde een vernieuwende visie op de manier waarop snel wendbare organisaties dienen te functioneren. Als spreker geeft hij inspirerende lezingen die de toehoorders niet onberoerd laten.

Technische info

EAN
9789077432426
Beschikbaar: Tijdelijk uit voorraad
Formaat: 14cm x 22cm
Verschijningsdatum: 28/09/2011
Afwerking: Paperback
Druk: 8
Aantal pagina's: 200
Uitgever: LannooCampus