Iedereen baas!

Over samenwerken met vier generaties
Hoe laat je vier generaties efficiënt samenwerken?
Over het boek

Buig de verschillen tussen Generatie X, Y, Z en de babyboomers om tot een krachtig voordeel.

Vanaf 2016 komt generatie Z op de werkvloer. Doordat babyboomers langer aan de slag blijven, zullen bedrijven en overheidsorganisaties uitzonderlijk vier generaties moeten laten samenwerken. Vier generaties die elk hun eigen kenmerken hebben en hun eigen bijdrage leveren aan de organisaties. Generaties met een eigen cultuur, eigen waarden, een eigen manier van werken.

Iedereen Baas! leert hoe deze verschillen met elkaar te verzoenen en ze bovendien als een troef uit te spelen voor uw bedrijf.

Behalve een concreet en onmiddellijk toepasbaar stappenplan, bevat het boek talrijke tips & tricks. De bijzondere aandacht voor de rol van het digitale in de werking van bedrijven maakt Iedereen Baas! tot de ideale voorbereiding op de toekomst voor uw bedrijf.

Saskia Van Uffelen werkt al meer dan 25 jaar in de ICT-sector. Ze bekleedde nationale en internationale verkoop- en marketingfuncties bij toonaangevende bedrijven zoals Xerox, Compaq, HP, Arinso, Bull en Ericsson. Als Corporate Vice President voor de Franse ICT-groep GFI houdt ze toezicht op ontwikkelingen in de Benelux.


Saskia Van Uffelen has been working in the ICT sector for over 25 years. She has held national and international marketing positions in leading companies such as Xerox, Compaq, HP, Arinso, Bull and Ericsson. As Corporate Vice President for the French group GFI she supervises developments in the Benelux.

 

Technische info

EAN
9789401416832
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 17cm x 24cm
Verschijningsdatum: 25/02/2014
Afwerking: Paperback
Druk: 5
Aantal pagina's: 308
Uitgever: LannooCampus