Help! Ik heb stress

Ontdek je stressprofiel en bescherm jezelf
Maak van je stress een bondgenoot
Over het boek

Bij strakke deadlines en grote projecten, maar ook tijdens het dagelijkse leven, kan een stressgevoel je parten spelen. Belangrijk is dat iedereen op een eigen manier op prikkels reageert. Voor de ene kan een bepaalde trigger een veel heftiger effect hebben dan voor de andere.

Help! Ik heb stress biedt een gids om te leren omgaan met je persoonlijke stresssituaties. Via handige inzichten, de juiste do's-and-don'ts en talrijke oefeningen helpt het boek je om je triggers te herkennen, om je stress de baas te worden en om stressvolle situaties resoluut aan te pakken.

Met de online zelftest die bij dit boek hoort, heb je meteen je op maat gemaakte leidraad bij de hand. Op die manier leer je de methode kennen die het beste bij je past, en train je jezelf om rust te vinden in situaties die voor jou lastig zijn. Zo kan je je stress gebruiken om te groeien!

Isabelle Hoebrechts heeft twintig jaar bedrijfs- en managementervaring, is management director voor de Benelux bij het Institute of NeuroCognitivism en gedelegeerd bestuurder van 361°. Ze is gevormd in de Neurocognitieve en Gedragsmatige Methode (N.G.M.).

Technische info

EAN
9789401429290
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 15cm x 21cm
Verschijningsdatum: 01/09/2015
Afwerking: Paperback
Druk: 2
Aantal pagina's: 160
NUR Omschrijving: Leidinggeven, coachen
Uitgever: LannooCampus