Essentials - Management

Goed management is niet vanzelfsprekend. Meer dan ooit is het een kunst, een gave.
Over het boek

Managers organiseren succes. Of dat zouden ze toch moeten doen. Ze zouden moeten plannen, efficiënt organiseren, talent ontwikkelen en vooral flink monitoren. Maar doen ze dat wel? Managers doen bijna alles, behalve wat ze zouden moeten doen. Aan plannen en organiseren komen ze nauwelijks toe. Managers komen steeds voor nieuwe uitdagingen te staan: taakstellingen verschuiven, organisatievormen verouderen zienderogen en nieuwe generaties van medewerkers bieden zich aan. Daarom moet elke manager een zinvolle plaats innemen in de driehoek 'taakstelling - organisatie - mensen'.

Dit boek biedt een antwoord op de allerbelangrijkste managementvragen: Hoe ontstaat succes? Wat bepaalt de resultaten van een organisatie? Is het een kwestie van strategie? Van superieure processen? Van supergemotiveerde mensen? Of nog van iets anders? Kortom, met Essentials Management heb je alles bij de hand om je managementbrein te upgraden.

over : 

Marc Buelens is Emeritus Professor aan Vlerick Business School. Hij schreef meer dan twintig non-fictie boeken zowel voor het brede publiek als voor managers en leidinggevenden, en verschillende fictieboeken.

Technische info

EAN
9789077432525
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 15cm x 21cm
Verschijningsdatum: 22/05/2012
Afwerking: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina's: 168
NUR Omschrijving: Management algemeen
Uitgever: LannooCampus