Essentials - Beslissen

Leer sneller én beter beslissen.
Over het boek

Heldere en onderbouwde beslissingen nemen is een onmisbare bouwsteen van elk professioneel managementsucces. Maar is goed beslissen echt zo'n koud kunstje als iedereen wel denkt? Uit de vele beslissingsblunders blijkt alvast van niet. Goed beslissen is hard werk. Het is een kwestie van aanleg én inspanning, talent én volharding, van inspiratie en veel transpiratie. In dit boek leer je in vijf duidelijke stappen knopen doorhakken en alternatieven afwegen. Het neemt je mee langs een boeiende ontdekkingstocht van mentale misleiders, focus op het doel, omgaan met verlies en het belang van snelle adviezen van anderen.

ESSENTIALS - Beslissen helpt iedereen die geregeld beslissingen neemt met ernstige gevolgen. Het helpt je na te denken over je beslissingsproces, want hoe beter je dat proces beheerst, hoe hoger de kans dat je beslissing gunstige gevolgen heeft. Jij wilt toch ook sneller en beter beslissen?

over : 

Marc Buelens is erehoofddocent aan de Universiteit Gent, prof. emeritus aan Vlerick Business School en doctor in de Organisatiepsychologie (Universiteit Gent). Hij schreef, naast verschillende fictieboeken, verscheidene veelgelezen boeken over mens en organisatie. Tijdens de coronacrisis adviseerde hij de overheid via de werkgroep CELEVAL.

Herman Van den Broeck is professor emeritus aan de UGent en Vlerick Business School. Zijn voornaamste interesses zijn change management, agility, emotionele intelligentie, en leiderschap.

Technische info

EAN
9789077432495
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 15cm x 21cm
Verschijningsdatum: 28/02/2012
Afwerking: Paperback
Druk: 4
Aantal pagina's: 168
NUR Omschrijving: Management algemeen
Uitgever: LannooCampus