Eet je gezond

Functionele voeding: wetenschap of marketing
Functionele voedingsmiddelen onder de loep. Zijn ze essentieel voor een goede gezondheid?
Wat zegt het etiket? Wetenschap of marketing?
Moeten we meer consumeren om gezonder te worden?
Kunnen we kanker voorkomen door gezonder te eten?
Wat is het verschil tussen een probioticum en een prebioticum?
Is soja gezond? Doet knoflook het cholesterolgehalte in ons bloed dalen? En wat zijn omega-3-vetzuren?
Een toegankelijk en tegelijkertijd kritisch boek voor iedereen die gezond door het leven wil gaan.
Patrick Mullie is doctor in de Biomedische Wetenschappen aan de K.U.Leuven. Hij is als onderzoeker verbonden aan de Katholieke Hogeschool Leuven en aan het Militair Hospitaal Brussel. Hij is eveneens senior postdoctoral researcher aan het International Prevention Research Institute in Lyon (Frankrijk).

Technische info

EAN
9789020993509
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 17cm x 24cm
Verschijningsdatum: 19/10/2010
Afwerking: Paperback
Druk: 2
Aantal pagina's: 136
Uitgever: LannooCampus