De nieuwe leider - Change@work

Hoe jouw gedrag en dat van anderen op de werkvloer veranderen?
Over het boek

De mens is een gewoontedier. Veel mensen proberen iets aan zichzelf te veranderen, maar dat blijkt vaak vergeefs. Ook bedrijven besteden veel geld aan het opleiden van hun medewerkers, zonder dat dit leidt tot de gewenste resultaten.

Op basis van jaren praktijkervaring en belangrijke inzichten uit de veranderpsychologie ontwikkelde Bart De Bondt het Magic Seven Model. Dit model helpt je via zeven stappen je eigen gedrag en dat van je collega's succesvol te veranderen. Dit gedragsbijbeltje zet je zonder twijfel op de juiste weg naar verandering.

Bart De Bondt is voormalig CEO van het verzekeringsbedrijf van ING in België, waar hij jarenlange ervaring opdeed rond leidinggeven. Hij is een veelgevraagd Executive Coach, spreker, trainer en begeleider van managementteams en leiderschapstrajecten.


Bart De Bondt is the former CEO of ING Insurance in Belgium and founder of thehappywave.com,
conflictbemiddelaars.eu and teamdebondt.com.
Additionally, Bart De Bondt is an Executive Coach and consultant. He advises management teams and assists change trajectories in companies. He is an accomplished and passionate keynote speaker, particularly on the importance of happiness at work and how to pursue it.

Technische info

EAN
9789401440974
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 11cm x 17cm
Verschijningsdatum: 06/12/2016
Afwerking: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina's: 96
NUR Omschrijving: Bedrijfskunde algemeen
Uitgever: LannooCampus