De kwetsbare leider

Bouwstenen voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap
Joost Callens over zijn persoonlijke zoektocht naar authentiek leiderschap
Over het boek

Het begon allemaal met een Noordpoolexpeditie. Die reis confronteerde Joost Callens met de kwetsbaarheid van de mens, maar ook met de kracht die uit die kwetsbaarheid kan groeien. Pas vanuit de confrontatie met jezelf, leerde Joost, kan je groeien als mens én als leider.

De kwetsbare leider biedt aan leidinggevenden de inspiratie om meer in de spiegel te kijken en zo een betere bedrijfscultuur op te bouwen. Het boek toont welke veranderingen je kunt introduceren, maar ook hoe je die plannen concreet aanpakt en hoe je je bedrijf transformeert naar een waardengedreven organisatie.

Van de persoonlijke missie als leider tot het geven van de juiste ruimte aan medewerkers, van cultuurtransformatie tot het Rosie-anagram, van Noordpoolexpeditie tot Camino-tocht: dit boek is het relaas van een diep persoonlijke en voortdurende zoektocht naar een authentiek leiderschap.

Joost Callens is CEO en voorzitter van Durabrik Group. Daarnaast zetelt hij in de raden van bestuur van Mixx, Alides, Mathieu Gijbels, Itam, en Vlaamse Confederatie Bouw, en is hij voorzitter van de raad van bestuur van Konekt. Hij is stichter van het sociaal impactfonds Toontjeshuis en medeoprichter van Futureproof Leadership.

Technische info

EAN
9789401426473
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 18cm x 25cm
Verschijningsdatum: 15/09/2015
Afwerking: Integraalband
Druk: 6
Aantal pagina's: 200
NUR Omschrijving: Personeel en Organisatie
Uitgever: LannooCampus