The Day after Tomorrow - Nederlandse versie

Hoe overleven in tijden van radicale innovatie?
Over het boek

Onze wereld verandert exponentieel en dat heeft grote gevolgen voor organisaties van 'vandaag'. In dit boek laat Peter Hinssen ons kennismaken met pioniers die erin slaagden zich aan die veranderingen aan te passen en in hun innovatie voorbij vandaag en zelfs morgen te denken. Door zo ver vooruit te durven kijken, stuurden ze volledige industrieën een nieuwe richting uit.

The Day After Tomorrow beschrijft de businessmodellen van deze pioniers, de organisatieculturen, het talent, de mentaliteit en de technologieën die nodig zijn om ons succes in de 'Day After Tomorrow' zo groot mogelijk te maken. Dit is een boek dat je kijk op je eigen toekomst, die van je bedrijf en zelfs die van je kleinkinderen zal veranderen.

Peter Hinssen is een veelgevraagd keynotespeaker op internationale IT- en businessconferenties. Op 15 jaar tijd richtte hij 5 bedrijven op, waaronder Nexxworks. Peter is docent aan verschillende internationale businessscholen: London Business School, Stockholm School of Economics en de Paul Merage School of Business van UC Irvine. Hij maakt als expert deel uit van 'Digital Minds for Belgium', een initiatief vanuit de federale overheid.


Peter Hinssen is a much sought-after keynote speaker on international IT and business conferences. In 15 years time he founded 5 companies, including Nexxworks. Peter is a lecturer at various international business schools such as London Business School, Stockholm School of Economics and the Paul Merage School of Business of UC Irvine. As an expert he is part of 'Digital Minds for Belgium', an initiative of the federal government.

Technische info

EAN
9789082542257
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 18cm x 25cm
Verschijningsdatum: 19/09/2017
Afwerking: Integraalband
Druk: 4
Aantal pagina's: 286
NUR Omschrijving: Management algemeen
Uitgever: LannooCampus