Cocreatie is ...

13 mythes ontkracht
Cocreatie, meer dan gewoon samenwerken
Over het boek

Cocreatie is ...
... tijdverlies
... een praatbarak
... een veel te grote oefening

Deze en andere mythen hoor je vaak wanneer het over cocreatie gaat. Dit boek toont het tegendeel. Cocreatie is ... biedt een efficiënte vorm van samenwerking waarin alle deelnemers in de ruimere context bijdragen tot het eindresultaat. Op die manier ligt de kans op slagen alvast een stuk hoger.

over : 

Hans Begeer is managementconsultant, facilitator en coach. Vanuit zijn praktijk BMC Consulting is hij internationaal adviseur voor multinationale organisaties in uiteenlopende sectoren.


Hans Begeer is a management consultant, facilitator and coach. He is an international advisor to multinational organizations in a wide range of business sectors via his practice, BMC Consultancy.

Lesley Vanleke is consultant en facilitator. Ze is medeoprichter van het LSC-Collective. Lesley werkt rond het thema 'zelfsturing' in het kader van organisatieontwikkeling en hedendaags loopbaanbeleid.


Lesley Vanleke is a consultant and facilitator. She is co-founder of the LSC-Collective. Within the framework of organizational development and contemporary career policies, her work focuses on self-management.

 

Technische info

EAN
9789401426442
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 15cm x 21cm
Verschijningsdatum: 18/08/2015
Afwerking: Paperback
Druk: 3
Aantal pagina's: 160
NUR Omschrijving: Personeel en Organisatie
Uitgever: LannooCampus