Business start-ups

Bouw en check je businessplan
Maak van je idee een krachtig businessplan en zet je zaak van meet af aan ijzersterk op de kaart.
Hiernaast kunt u, na registratie als docent, gratis enkele templates downloaden.
Over het boek

Een innovatief, diepgaand, consistent en krachtig opgesteld businessplan, dat is wat Business start-ups betracht. Een unieke aanpak, die radicaal verschilt van het klassieke stappenplan, inspireert de lezer om dynamisch aan de slag te gaan met de bouwstenen van het plan. Dankzij een gebruiksvriendelijk terugkoppelingsmechanisme komen de bouwstenen van het businessplan op een interactieve en organische wijze tot stand. De links tussen de bouwstenen van het businessplan worden zowel visueel als door middel van voorbeelden verduidelijkt. Per bouwsteen reikt het boek een denk- en werkkader aan, wat het bewustzijn van de lezer vergroot: enerzijds wat betreft de te onderzoeken aspecten en anderzijds de terugkoppeling naar eerder verworven inzichten die je naar aanleiding van nieuwe marktinformatie moet bijsturen.


Bij het werkboek horen digitale templates en overzichtsfiguren om meteen aan de slag te gaan met je businessplan. De overzichtsfiguren zijn voor iedereen toegankelijk en kunt u downloaden via www.lannoocampus.be. De digitale templates zijn enkel beschikbaar voor geregistreerde docenten.

over : 
Johan Verrue is docent in economie en management. Hij is stichter van het Centrum voor Ondernemen aan de Hogeschool Gent. Als consultant licht hij de businessmodellen van bedrijven door en zet hen daarbij aan tot verbetering en innovatie. Hij is de drijvende kracht achter enkele diensteninnovaties. Hij biedt tevens een uniek geïntegreerd trainingstraject in strategisch management en leiderschap aan.

Extra voor docenten

Registreer als docent om toegang te krijgen tot deze downloads.

Technische info

EAN
9789401400916
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 17cm x 24cm
Verschijningsdatum: 05/06/2012
Afwerking: Paperback
Druk: 2
Aantal pagina's: 124
NUR Omschrijving: Bedrijfskunde algemeen
Uitgever: LannooCampus