België, fantastisch farmaland

Een blik achter de schermen van de farmaceutische sector
Een scherpe blik op de farmasector
Over het boek

De farmasector is het best bewaarde geheim van België. Het is immers één van de weinige sectoren waarin België tot de absolute wereldtop behoort.

In België, fantastisch farmaland brengt Leo Neels een authentiek verhaal van meer dan tien jaar aan de top van de farmaceutische sector. Als insider schrijft hij op het scherp van de snee tussen de thema's van leven, ziekte en dood enerzijds en economische wetmatigheden anderzijds. Het resultaat is een genuanceerd boek over geneesmiddel en markt, met aandacht voor de sterkten en zwakten van bedrijven en overheden.

over : 

Leo Neels is jurist. Hij was actief als advocaat, directeur-generaal van VTM, voorzitter van de Raad van Bestuur van Belga, algemeen directeur van pharma.be en professor in Media- en Communicatierecht (KU Leuven en UAntwerpen).

Vandaag doceert hij Media- en Communicatierecht aan de UAntwerpen, is hij lid van de Senaat van de KU Leuven, voorzitter van de Raad van Advies van het Family Wealth Institute aan de AMS, en voorzitter van de Advisory Board van het Healthcare Management Centre van Vlerick Business School.

Technische info

EAN
9789401412872
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 14cm x 22cm
Verschijningsdatum: 08/10/2013
Afwerking: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina's: 192
Uitgever: LannooCampus