Altijd naakt

Manage je identiteit online
Waarschuwing: ook jij staat naakt op het internet!
Over het boek

Het internet was lange tijd een plek om ongestoord te experimenteren met je identiteit en je voorkeuren. Met de komst van sociale media zijn de redenen waarom we online gaan niet veranderd: we willen bijleren, mensen ontmoeten, maar ook gewoon de tijd doden of onnozel doen.
Ondertussen steunt het zakelijk model van de grote social media-spelers op een zo groot mogelijk aantal gebruikers die allemaal hun echte naam gebruiken. En plotseling is het gevoel van vrijheid weg...

Je reputatie in het echte leven wordt namelijk bepaald door wat er online over jou te vinden is. En wat je online uitspookt, blijft niet langer onopgemerkt of ongestraft in het echte leven. Clo Willaerts toont bedrijven en individuen de weg om via internet en sociale media hun eigen stijl te vinden en zelf controle te houden over hun onlinereputatie.

Fragment Vtm Nieuws - 11 april 2013, 13u

Clo Willaerts is marketingexperte met meer dan 30.000 Twittervolgers en extensieve ervaring in e-business. Ze verdiept zich in nieuwe media en digitale technologie sinds de revolutie ervan, en blijft de impact ervan op ons dagelijks leven bestuderen en aanleren aan anderen.


Clo Willaerts is a marketing professional with over 30,000 Twitter followers and extensive experience in internet business. A new media virtuoso, she never tires of teaching and learning about digital technology and the impact it has on our daily lives.

 

Technische info

EAN
9789401405621
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 15cm x 21cm
Verschijningsdatum: 09/04/2013
Afwerking: Paperback
Druk: 1
Aantal pagina's: 160
Uitgever: LannooCampus